Over ons

Welkom bij de warmste elektrofamilie

Elektro Bossuyt is sinds jaar en dag hét aanspreekpunt in Kuurne voor installateurs, doe-het-zelvers én eindklanten. Als groothandelaar heeft ons familiebedrijf werkelijk alles wat je nodig hebt voor elektrische installaties, daarenboven zijn we expert in verlichting en duurzame energietechnieken.

mascotte header
foto 1
Elektro 57 e1637597246793

Deskundig én persoonlijk advies

Wat Elektro Bossuyt zo bijzonder maakt? Al drie generaties lang maken we het verschil met onze servicegerichte aanpak en doordacht advies. Ons ervaren team denkt mee over oplossingen die energiebesparend werken en stelt manieren voor om de elektrische connecties in een gebouw te optimaliseren. Wij zien elektriciteit door een duurzame bril!

Krijg energie van ons groen verhaal!

Als warmste elektrofamilie dragen we onze wereld een warm hart toe. Daarom gaan we steeds op zoek naar duurzame alternatieven voor klassieke elektriciteitsoplossingen en krijgt duurzaamheid de nodige aandacht.

Wanneer een woning bijvoorbeeld al zonnepanelen heeft, zullen we die optimaal proberen te matchen met andere elektrische elementen. Bij verlichting adviseren we met oplossingen die zo weinig mogelijk elektriciteit verbruiken. Met tips voor geconnecteerde woningen helpen we je zo energiebesparend mogelijk te werken!

Wat we jou voorstellen, passen we zelf ook elke dag toe. Zo zijn we volop bezig met het bouwen van een nieuwe, zelfvoorzienende loods. Dankzij een slimme mix van zonnepanelen, batterijen en warmtepompen zal deze loods volledig autonoom werken. Duurzaamheid ten top!

Elektro Bossuyt Extra 7
Samenopkop rgb

Samen op kop!

Als warmste elektrofamilie hechten we veel belang aan een hartelijke ontvangst en persoonlijke service. Onze passie voor duurzaamheid trekken we door in alles wat we doen, mét een familiale benadering. Ontzorgen zit in ons DNA. Daar mag je op vertrouwen. Ook binnen ons team gaan we samen aan de slag om een cultuur te creëren met duidelijke waarden, soft skills en beloften. Ons doel? Blijheid! Met een open geest, bescheiden, sereen en een langetermijnvisie werkt het team van Licht en Elektro Bossuyt & BOSS Lighting samen om jou de leukste beleving aan te bieden. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe kennis om te kunnen delen tijdens de Bossuyt Green Academy en bedenken regelmatig leuke acties. Bij Licht en Elektro Bossuyt & BOSS Lighting gaan we samen met jou op kop!

De warme geschiedenis van ons familiebedrijf

1950

Andre Bossuyt richtte zijn elektrozaak op. Frans Claeys werd doorheen de jaren zijn rechterhand. Dochter Carine deed er steevast haar vakantiejobs.

1983

Frans Claeys neemt Elektro Bossuyt over en ook Carine en haar man Francis stappen mee in de zaak.

2000

Carine en Francis nemen de zaak over en verhuizen naar de nieuwbouw in de Kortrijksestraat.

2010

Zoon Yellen en dochter Anneloes gaan eveneens aan het werk bij Elektro Bossuyt. Zij vormen trots de derde generatie in het familiebedrijf.

2021

Vandaag is Elektro Bossuyt de warmste elektrofamilie. Die naam hebben ze te danken aan het warme advies en familiale karakter.

Waarom Elektro Bossuyt?

usp service

Service als prioriteit

Professional, klusser of leek? Wij streven naar de beste service voor iedereen!

usp flexibility

Duurzame ideeën

Van energiezuinige insteken tot duurzame merken, je vindt ze hier.

usp advice

Deskundig advies

Wij adviseren je eerlijk en vanuit onze jarenlange ervaring.

usp stock

Grote voorraad

Noem iets van elektrisch materiaal en wij hebben het normaal gezien op voorraad!

usp approach

Warm & familiaal

We verwelkomen je met open armen én lekkere koffie.

foto 2
Elektro 70 e1637599511633
foto 3