Sponsoring

DE TOEKOMST
IS GROEN

De race naar een groene
toekomst winnen we samen.

Met energiezuinige oplossingen en duurzame materialen dragen we ons steentje bij aan een groene toekomst.
Gaan we samen op weg naar een duurzame wereld? Samen op kop!

Samenopkop toekomstisgroen

We geven meer terug aan de natuur
dan wat we nemen

team

Als warmste elektrofamilie dragen we onze wereld een warm hart toe. We verweven duurzaamheid in alles wat we doen en krijgen hier enorm veel energie van! Met respect voor de natuur en respect voor de omgeving streven we naar een groene toekomst.
We staan te springen om onze missie te delen, doe jij met ons mee?

ONS CHARTER

De toekomst is groen

Respect voor de natuur, respect voor omgeving. We gaan voor een regeneratieve toekomst. We geven meer terug aan de natuur dan wat we nemen. Dat is het uitgangspunt van Elektro Bossuyt: ‘Samen nadenken en acties ondernemen om de planeet een nieuw evenwicht te bieden waar alle mensen nu en in de toekomst gelukkig en welvarend zijn.’

SPONSORING

Ook jij kan meehelpen

Via onze sponsoring willen we meer ‘awareness’ voor een groene toekomst. Ook jij kan meehelpen door verantwoord met energie om te gaan: zuinige lampen, zonnepanelen met groot rendement, energie opslaan en bewust gebruiken, …

De lijst van acties die wij samen met jou doen is lang. Welkom in onze community.

Ben je geïnspireerd door onze aanpak en wil je deel uitmaken van een team dat racet naar een groene toekomst? We ondersteunen je graag bij verdere vragen.

De zon is een gratis energiebron die je veel rendement kan opleveren. Alles voor een performante installatie voor zonne-energie ontdek je bij Elektro Bossuyt.

Dankzij de duurzaamheidsmissie van Elektro Bossuyt geniet de natuur mee!

Elektrisch rijden is een ecologische keuze waarbij kwalitatieve laadpalen onontbeerlijk zijn. Bij Elektro Bossuyt adviseren we je vakkundig over de beste keuzes.

Overdag energie opwekken en die ’s avonds gebruiken dankzij een thuisbatterij? Natuurlijk! Bij Elektro Bossuyt vind je solide oplossingen voor duurzame energie.

In ons familiebedrijf staat een ervaren team voor je klaar dat je met veel warmte ontvangt en begeleidt bij het maken van duurzame keuzes.

Intelligente verlichting, dat is kiezen voor design én duurzaamheid. We helpen je graag met een verlichtingsplan op maat. Energiebesparend advies volgens jouw voorkeuren en stijl.

Dankzij een warmtepomp is je woning altijd perfect op temperatuur, van winter tot zomer. Wij adviseren je over de toepassing en mogelijkheden.

Contacteer ons

Heb je vragen over sponsoring of een andere vraag?
We staan voor je klaar om je zo goed mogelijk verder te helpen!
Vul onderstaand contactformulier in en je hoort snel van ons terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
231010 2023EBO0027 Bossuyt Label ToekomstIsGroen Tekengebied 1 kopie 11