installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Alle installatiematerialen voor geslaagde elektroprojecten

Praktische kabel of ingenieus domoticasysteem? Welkom bij de warmste elektrofamilie! We begeleiden je deskundig bij het uitkiezen van de juiste installatiematerialen en staan garant voor een snelle service. Bovendien hebben wij een zwak voor slimme materialen en bijzondere projecten … laat die elektro-uitdaging maar komen!

Elektro 30 e1637597034964
Elektro Bossuyt Extra 5

Materiaal van A tot Z

Voor installatiemateriaal ben je hier absoluut aan het goede adres. Van ruwbouw tot eindafwerking en van eerste kabels tot designafdekplaatje … bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor geslaagde elektroprojecten! De meest courante producten hebben wij altijd op voorraad, maar ook voor ‘speciallekes’ zijn we met plezier je hulplijn!

Altijd vlot bediend

Installateur of particulier? De afzonderlijke toonbanken in de showroom zijn onze garantie op een vlotte service. We adviseren iedereen deskundig en denken met veel plezier mee over de juiste materialen voor jouw elektro-idee. Spring dus zeker eens binnen voor wat extra uitleg en stap buiten met de ideale tools om verder te werken aan jouw project!

Elektro 57 e1637597246793

Vragen over onze installatiematerialen?
Elektro Bossuyt is jouw aanspreekpunt!

Bel ons op 056 37 16 16 of mail ons op info@elektrobossuyt.be

Elektro 56

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.