laadpalen

Laadpalen

Slim & duurzaam: laad je op.

Elektrisch rijden is een ecologische keuze waarbij kwalitatieve laadpalen onontbeerlijk zijn. Toch is een passende laadpaal vinden niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij adviseren je vakkundig over de beste keuzes, zowel voor thuis als in je bedrijf, en geven je tips omtrent subsidies. Daarnaast bieden we alle nodige installatiematerialen. Zo sla je vlot de duurzaamste weg in!

 
ElektroBossuyt Mascotte groen Laadpaal
laadpalen
laadpalen a tot z

Correcte installatie van A tot Z

Een kwalitatieve laadinstallatie is veel meer dan een goede laadpaal. Is het elektrisch bord in orde? Biedt het net voldoende capaciteit? Zijn alle voorzieningen in orde? Wij gaan voor een totaalplaatje en adviseren graag voor een correcte installatie, inclusief alle info over premies. De laadpaal zelf plaatsen of laten plaatsen? Wij zorgen steeds voor een constructieve oplossing. Spring gerust eens binnen voor meer informatie!

Kwalitatieve laadpalen én installatietoebehoren

Als installateur makkelijk laadpalen vergelijken en bestellen? Welkom bij Elektro Bossuyt! Hier vind je niet alleen laadpalen van kwalitatieve merken, ook alle installatietoebehoren bestel je vlot bij ons. Graag wat meer weten over de mogelijkheden? Contacteer ons en we maken je wegwijs in het brede scala aan laadpalen!

laadpaal

Laadpaal mét deskundig advies?
Elektro Bossuyt is jouw aanspreekpunt!

Bel ons op 056 37 16 16 of mail ons op info@elektrobossuyt.be

Elektro 19 e1637594643557

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.