warmtepompen

Warmtepompen & Verwarming

Altijd duurzamer,
altijd budgetvriendelijker

Warmtepompen zetten airco en verwarming in een nieuw, duurzaam daglicht. Een lucht-luchtwarmtepomp biedt tot 3 keer meer rendement dan klassieke methodes en kan zowel koelen als verwarmen. Een lucht-waterwarmtepomp sluit je dan weer makkelijk aan op de centrale verwarming.

Nieuwbouw of renovatie? Dankzij een warmtepomp is de woning altijd perfect op temperatuur. Wij adviseren je over de toepassing en mogelijkheden!

 
ElektroBossuyt Mascotte groen warmtepomp
airco
temperatuur

Advies en service op elk moment

Wij houden nieuwigheden nauwlettend in de gaten zodat we je altijd gepast kunnen adviseren. Zo denken we graag mee over verspreid energieverbruik van je warmtepomp met oog op het capaciteitstarief. Door hoge pieken te vermijden, hou je de energiefactuur immers binnen de perken. Daarnaast berekenen we ook het nodige vermogen per ruimte en adviseren we over de ideale verwarmingstoestellen. Kom eens langs voor alle details over warmtepompen en verwarming!

Slimme installaties

Een warmtepomp en/of verwarmingstoestellen installeren? Bij Elektro Bossuyt vind je alles voor een succesvolle installatie. Bovendien laten tal van onze producten toe om de installatie extra slim te maken. Zo kunnen bewoners hun verbruik makkelijk monitoren en de warmtepomp efficiënt beheren!

installatie

Klaar om duurzaam te koelen en verwarmen?
Elektro Bossuyt is jouw aanspreekpunt!

Bel ons op 056 37 16 16 of mail ons op info@elektrobossuyt.be

shutterstock 739917898 scaled e1637596729332

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.