audio

Muziek/audio

Beleef muziek en geluid op het hoogste niveau

Gezelligheid troef met een streepje muziek! Maar het oog wil ook wat … daarom zijn wij trotste verdeler van ArtSound. De inbouwtoestellen vallen nauwelijks op, de draagbare boxen zijn een streling voor het oog. Natuurlijk is ook de auditieve beleving van een ongeziene kwaliteit!

PWR05 DEC 12
KURV 3 passive

Altijd de perfecte soundtrack

ArtSound is de toekomst van geluid. Een actieve geluidsinstallatie die zelfstandig functioneert? Of eerder passieve boxen die je aansluit op een bestaand systeem? ArtSound maakt het in beide gevallen eenvoudig. Het geluid is van topkwaliteit, de opstellingen zijn even ingenieus als elegant. Kom eens langs in onze showroom en ervaar ArtSound met al je zintuigen!

De meest optimale sound dankzij een geslaagde installatie

Ook voor installateurs is ArtSound een verademing. De designboxen gaan naadloos op in het interieur en zijn makkelijk uitbreidbaar. Zo heeft iedereen altijd de ideale geluidservaring binnen handbereik. Van tools voor de volledige geluidsinstallatie in een woning tot kwalitatieve stand-alone boxen, in onze winkel vind je alles voor een geslaagde installatie.

 
LIGHTBALL 043 2

Benieuwd wat muziek met ArtSound voor jou kan betekenen? 
Elektro Bossuyt is jouw aanspreekpunt!

Bel ons op 056 37 16 16 of mail ons op info@elektrobossuyt.be

PWR12 DEC 08 1

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.