beveiliging

Automatisatie, beveiliging, videofonie

Alles voor een veilige thuis: van slimme deurbel tot automatische poort.

De poort automatisch openen, via de videofoon zien wie er voor de deur staat, op afstand je eigendom checken met camerabewaking, … vandaag zijn er tal van mogelijkheden om je huis of bedrijf te automatiseren en beveiligen. Zelf installeren of laten installeren? Wij begeleiden je graag bij je materiaalkeuze en blijven altijd je aanspreekpunt bij vragen.

 
shutterstock 1036268473 1 scaled e1637597560340
Elektro 50 e1637597665664

Tools voor automatisatie

Een poort, schuifdeur of rolluik automatiseren? Bij Elektro Bossuyt vind je alle materiaal om de automatisatie tot in de puntjes uit te voeren. Wil je, naast de automatisatie, extra beveiligen? Dan vind je hier ook allerhande beveiligingscamera’s en materialen voor je videofoon. Doe daarbij de diverse slimme opties en je krijgt een installatie die je heel vlot beheert, waar je ook bent!

Advies over videofonie, camerabewaking en co

Van heldere videofoon tot state-of-the-art toegangscontrole via een mobiele app, de mogelijkheden vandaag zijn legio! Je kunt o.a. kiezen voor draadloze camera’s voor binnen- en buitengebruik, IP-camera’s laten toe om je woning ook aan de andere kant van de wereld in de gaten te houden. In onze showroom adviseren we je over de ideale producten en toepassingen voor jouw situatie!

videofoniebeter

Benieuwd welke beveiligingsmiddelen voor jou een meerwaarde zijn? 
Elektro Bossuyt is jouw aanspreekpunt!

Bel ons op 056 37 16 16 of mail ons op info@elektrobossuyt.be

BU04 1440X810 2

Foto's

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.