Mail ons: info@elektrobossuyt.be of bel ons: 056 37 16 16

Bossuyt Green Academy

Topic: Vernieuwing BTV – AREI

Als warmste elektrofamilie vinden we het belangrijk om een warm hart toe te dragen aan onze planeet. Dit houdt niet enkel in dat we duurzame energieoplossingen bieden aan onze klanten, maar we willen jullie als installateur ook correct informeren. Op die manier kan je op duurzame wijze leven en werken. Daarom organiseren wij op 28 september 2023 de eerste editie van de Bossuyt Green Academy voor installateurs.

Wat mag je verwachten? Tijdens dit event krijg je relevante info over het topic: Vernieuwing BTV – AREI, komen inzichten en ervaringen uit de praktijk aan bod en nog zoveel meer!

Je kan gratis deelnemen aan dit event. Bij annulatie na 25 september voor het event of bij no show wordt 35 euro (excl BTW) aangerekend.

Programma:

15:00 u: Welkom
15:15 u: Introductie door Nathalie en Yellen van de warmste Elektrofamilie
15:20 u: Ontdek de nieuwste trends binnen laadstations voor elektrische wagens met Dhr. Jan Laureys, Sales Engineer bij Stagobel
15:40 u: ‘Elektrisch rijden en laden: wat komt er allemaal bij kijken?’ door Alexander Hertsens (CEO) of Andres Van Osselaer (Sales) van Blitzpower
15:55 u: Pauze: tijd om even bij te praten met collega’s!
16:20 u: Gastspreker Jo Tijtgat over de nieuwigheden binnen AREI
16:50 u: Vragenronde
17:20 u: Slotwoord door de warmste elektrofamilie
17:25 u: Tijd om te netwerken met een hapje en drankje!
18:00 u: Einde

Voorstelling gastsprekers:

Jan Laureys

Op de eerste editie van de Bossuyt Green Academy mogen we Dhr. Jan Laureys verwelkomen. Als Sales engineer bij Stagobel is hij dé persoon bij uitstek om een woordje uitleg te geven over de nieuwste trends binnen laadstations voor elektrische wagens. Zo zal hij uitleg geven over ‘MENNEKES e-Mobility: laadstations voor e-cars’, waarbij hij o.a. het laden via zonne-energie (PV installatie) belicht. In deze duurzaamheidsoptiek kan kort als tweede thema “TELETASK domotica met P1 interface voor digitale meter” voorgesteld worden. Maak kennis met AMTRON® laadstations, de futureproof oplossing voor een duurzame mobiliteit. Dankzij de koppeling met zonnepanelen en de mogelijkheid tot splitbilling worden zowel de privaat- als firmawagen perfect opgeladen, inclusief de nodige laadregistratie en -facturatie. Ontdek het allemaal tijdens de BGA!

Jo Tijtgat

Na net geen 20 jaar ervaring bij BTV op te doen, is Dhr. Jo Tijtgat ondertussen reeds bijna 5 jaar in dienst bij ACEG. Daar voert hij eigen controles uit en is hij technisch verantwoordelijk voor de keuringen van installaties na een teller. Naast dagelijkse opvolging van verslagen en eventuele klachten is hij ook bevoegd voor het afnemen van tussentijdse audits en nog veel meer! Na een korte inleiding over de geschiedenis van het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties), geeft Jo Tijtgat tijdens de BGA uitleg over het nieuwe AREI per 1 juni 2020 en de wijzigingen per 1 juni 2023.

Alexander Hertsens (CEO) of Andres Van Osselaer (Sales)

Elektrisch rijden & laden: wat komt er allemaal bij kijken? Het is een nieuwe wereld die snel evolueert. De juiste informatie geven aan de klanten is hierbij van cruciaal belang. Alexander Hertsens of Andres Van Osselaer van Blitzpower geeft meer uitleg over: Laadsnelheden, subsidies, laadpalen, publiek laden en slim laden.

Ontwerp zonder titel 2023 06 09T143214.809
28/09/2023

Inschrijven BGA 28 september - Thema AREI

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.